Sniženja
Tražite posao

Naučnici otkrili još 12 novih Jupiterovih prirodnih satelita

Jupiter je, osim što je najveći planet Sunčevog sistema, poznat i po tome što ima najviše prirodnih satelita u našem svemirskom komšiluku.

objavljeno:
20.07.2018

Održano kolektivno vjersko vjenčanje u Sarajevu, 60 parova izgovorilo sudbonosno "da"

Šezdeset parova danas su se kolektivno vjerski vjenčali ispred Istiklal džamije na Otoci u Sarajevu u organizaciji Medžlisa Islamske zajednice Sarajevo i Humanitarne organizacije MFS-EMMAUS te njihovim partnerima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

objavljeno:
20.07.2018

Čokoladno mlijeko nakon vježbanja brže oporavlja tijelo nego sportska pića

Čokoladno mlijeko oporavlja tijelo nakon vježbanja brže nego sportska pića, otkriveno je u istraživanju koje je urađeno na Univerzitetu Shahid Sadoughi u Iranu.

objavljeno:
20.07.2018

Završeno više od 50 posto radova na izgradnji mosta kod Svilaja

Ukupna realizacija gradnje mosta na rijeci Savi u mjestu Svilaj u ovom trenutku je 55 posto. Riječ je velikom infrastrukturnom projektu na koridoru 5c kojim će se povezati autocesta s bosanskohercegovačke i hrvatske strane rijeke Save.

objavljeno:
20.07.2018

Starčević: Tuzla City je spreman za Premijer ligu BiH

Prvo kolo fudbalske Premijer lige Bosne i Hercegovine na stadionu Pecara donosi susret između Nogometnog kluba Široki Brijeg i Fudbalskog kluba Tuzla City.

objavljeno:
20.07.2018

Godinu nakon najveće zapljene heroina u historiji BiH Tužilaštvo se ne oglašava o istrazi

Godinu dana građani BiH čekaju informaciju da li je neko uhapšen, ispitan ili osumnjičen za trgovinu 82 kilograma heroina koji je 19. jula 2017. godine akcijom Uprave za indirektno oporezivanje i SIPA-e otkriven u kamionu u Zenici.

objavljeno:
20.07.2018

Odlukom igrača i stručnog štaba Nikola Kalinić dobija medalju sa Svjetskog prvenstva

Napadač Milana Nikola Kalinić dobit će medalju sa Svjetskog prvenstva u Rusiji nakon što su reprezentativci Hrvatske zajedno sa stručnim štabom donijeli odluku da mu se uruči medalja s prvenstva na kojem je Hrvatska osvojila drugo mjesto.

objavljeno:
19.07.2018

Dodik zatražio sazivanje posebne sjednice o Izvještaju Komisije za Srebrenicu

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik traži sazivanje posebne sjednice Narodne skupštine na kojoj će biti razmatrana "Informacija o Izvještaju Komisije o događajima u i oko Srebrenice u periodu od 10. do 19. jula 1995. Godine“.

objavljeno:
19.07.2018

Samsungov sklopivi mobitel trebao bi stići na tržište početkom iduće godine

Južnokorejska kompanija Samsung proteklih mjeseci radi na proizvodnji sklopivog pametnog telefona koji bi mogla predstaviti početkom iduće godine, javljaju strani mediji.

objavljeno:
19.07.2018

UP FBiH: Izmjenama i dopunama pet zakona do lakšeg poslovanja

Udruženje poslodavaca Federacije Bosne i Hercegovine predstavilo je na današnjoj konferenciji za medije izmjene i dopune pet zakona čije bi usvajanje doprinijelo poboljšanju poslovnog ambijenta u FBiH.

objavljeno:
19.07.2018
Radnja: Admin Tvojgrad
(nema ocjena)
Član od:
16.06.2016
Online:
20.07.2018
Preporučite naš portal