Sniženja
Tražite posao

Njegovatelji i medicinske sestre/tehničari (m/ž)

Naziv datoteke Tip datoteke
Kompanija Vispero GmbH sa sjedištem u Bonu ( Njemačka ) je specijalizovana za posredovanje u zapošljavanju medicinskih radnika srednje, visoke i više stručne preme.
Naši klijenti su klinički centri, bolnice, domovi za njegu starijih osoba kao i regionalni domovi zdravlja koji se nalaze po cijeloj Njemačkoj, a u svojoj branši važe za visoko profesionalne i cijenjene institucije.
To su pouzdana i stabilna preduzeća koje nude odlične uslove za život, rad, napredovanje i usavršavanje.
Za potrebe naših klijenata, raspisujemo oglas za:
 
                   
                      Njegovatelje i medicinske sestre / tehničare
                                               (15 izvršilaca)
 
Mjesto zaposlenja: starački domovi, bolnice i klinike širom Njemačke
(koji su dio velikog lanca ovakvih ustanova i koji su u protekloj godini proglašeni za jednog od najboljih poslodavaca u SR Njemačkoj )
 
Od kompanije Vispero GmbH možete očekivati kompletnu podršku u vašem prvom koraku života i rada u inostranstvu, što znači da ćemo biti uvijek uz Vas tokom vaše faze adaptacije na novu radnu i životnu sredinu.
Naše usluge plaćaju isključivo naši klijenti, tako da ne postoje nikakvi troškovi niti obaveze od strane kandidata prema kompaniji Vispero GmbH.
Tražimo kandidate sa završenom srednjom medicinskom školom ( opšti ili pedijatrijski smjer ) i znanjem njemačkog jezika na nivou B1 koji su zainteresovani da žive i rade u Njemačkoj. Za posao u bolnicama i kliničkim centrima tražimo kandidate sa preko dvije godine bolničkog ili kliničkog radnog iskustva.
Ukoliko ste zainteresovani, molimo Vas da pošaljete detaljnu biografiju ( Europass formular ) na njemačkom ili engleskom jeziku elektronski.
Vaše biografije će biti pažljivo pregledane, a izabrani kandidati će biti pozvani na lični razgovor. Razgovori će se održati po svim većim gradovima u BiH.
           
Vaše prijave možete slati na mail adresu: alisa.starcevic@vispero-gmbh.de
 
Ocjene
Nema komentara.
Ovdje možete ostaviti komentar

Molimo Vas da minimalno 10 znakova napišete.
Koliko je 10-5
Novo
617 x pregledan
0 x sačuvan
Detalji o oglasu
Detalji ponuđivača
Preporučite naš portal