Sniženja
Tražite posao

KOUZON MISLI NA MLADE: Posao iz snova na dohvat ruke

Naziv datoteke Tip datoteke

Agencija Kouzon i ove zime ima mnogo aktivnosti. Nakon već dva uspješna intervjua sa kompanijom Viking koji su održani u Banjoj Luci, sada je zakazan još jedan intervju sa ovom kompanijom, 14. decembra u Sarajevu.

Sve više mladih ljudi odlučuje da se zaposli na ovoj kompaniji koja raste nevjerovatnom brzinom. Ukoliko govorite engleski jezik, imate 21-35 godina, a želite da gradite inostranu karijeru u ovoj odličnoj kompaniji, ovo je prilika za vas.

Bosna i Hercegovina je postala ozbiljna destinacija kruz kompanija za pronalaženje kandidata za rad u ugostiteljstvu. To dokazuju intervjui sa velikim kompanijama koje sve češće organizuju intervjue u Bosni i Hercegovini.

O KOMPANIJI VIKING

Kompanija Viking je osnovana 1997. godine, i ubrzo je postala najveća kompanija kada su u pitanju riječna krstarenja. 2015. godine je počeo da plovi njihov prvi okeanski kruzer, i od tada su izdali još tri kruzera. Njihova flota, koja raste nevjerovatnom brzinom, se za sada sastoji od 4 kruzera, koji spadaju u klasu malih okeanskih kruzera. Već dvije godine za redom njihova okeanska linija osvaja prestižnu nagradu #1 Ocean Cruise Line* by Travel + Leisure readers in the World’s Best Awards 2017.

Njihovi kruzeri plove Sjevernom Evropom, Skandinavijom, Baltikom, Mediteranom, Jadranom, Sjevernom Amerikom i Karibima, a najnoviji brod koji je isplovio u oktobru ove godine plovi oko svijeta i obići će 5 kontinenata.

OTVORENE POZICIJE

Otvorene pozicije na koje možete da se prijavite za ovaj intervju su:

  • Restoran
  • Bar
  • Housekeeping
  • Technical
  • Shore Ex
  • Storekeeping
  • Kitchen

Intervju će se održati u Sarajevu, 14. decembra, i osnovni uslov za prijavu je poznavanje engleskog jezika.

KAKO SE PRIJAVITI

Prijava za treba da se sastoji od CV-ja na engleskom jeziku, u kojem je detaljno opisano radno iskustvo kandidata. Nakon prijema CV-ja, bićete pozvani na informativnu prezentaciju o životu i radu na kruzerima, gdje će biti rečeno sve o kruz kompanijama sa kojima Kouzon sarađuje, pozicijama na koje se moguće prijaviti, platama, proceduri, troškovima dokumentacije nakon dobijanja zaposlenja, te će biti odgovoreno na sva pitanja prisutnih. Prijava važi za sve kompanije sa kojima Kouzon sarađuje.

DRUGI PROGRAMI

Ukoliko ipak želite nešto drugačije, prijave za program Middle East su uvijek otvorene. Ovaj program vam nudi osiguran posao na 2 godine, nakon čega možete da produžite ugovor. Život u osunčanim pjeskovitim zemljama sigurno zvuči primamljivo, a više informacija kako se prijaviti možete da dobijete takođe putem emaila.

Ukoliko ste redovan student, nemojte propustiti priliku da se prijavite za program Work&Travel America, jer je za ovaj program moguće aplicirati samo ukoliko ste student. Kouzon u Makedoniji već drugu godinu zaredom osvaja nagradu studenata Stubrand, za najbolji Work&Travel program.

KONTAKT INFORMACIJE

Agenciju Kouzon možete da kontaktirate na email bih@kouzon.com.mk, telefon 066 53 30 30 ili Fejsbuk stranicu https://www.facebook.com/kouzonbanjaluka/, a kancelariju možete pronaći na adresi Ivana Franje Jukića 11 (Tržni Centar Vidović), Banjaluka.

 

Izvor: Mreža za izgradnju mira

Ocjene
Nema komentara.
Ovdje možete ostaviti komentar

Molimo Vas da minimalno 10 znakova napišete.
Koliko je 4+5
Novo
85 x pregledan
0 x sačuvan
Detalji o oglasu
Detalji ponuđivača
Preporučite naš portal