Sniženja
Tražite posao

Aviokompanija Saudia Airlines traži 100 stjuardesa: Šansa za posao i putovanje

Naziv datoteke Tip datoteke

Mlade djevojke koje žele da rade kao stjuardese mogu da se prijave na konkurs kompanije “Saudia Airlines”, jedne od najvećih aviokompanija na Bliskom istoku.

Ova aviokompanija traži 100 stjuardesa za let širom svijeta za domaću i internacionalnu mrežu.

– Zainteresovane kandidatkinje treba da imaju najmanje završenu srednju školu, doseg ruke 212 centimetara, da dobro govore engleski jezik, prijatno izgledaju, te da imaju između 22 i 30 godina – navedeno je u konkursu.

Stjuardese sa radnim iskustvom većim od šest mjeseci mogu biti starosti do 35 godina, a zainteresovane kandidatkinje koje ispunjavaju uslove svoj CV na engleskom jeziku mogu poslati na i-mejl adresu: saudia.recruitment@tba.ba do 21. februara.

Uz biografiju buduće stjuardese treba da dostave kopiju uvjerenja o završenoj školi, sertifikat o poznavanju engleskog jezika, skeniran pasoš ili ličnu kartu, te dvije fotografije. Dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na broj telefona 033/206-910.

Izvor: http://www.glassrpske.com/drustvo/vijesti/Aviokompanija-Saudia-Airlines-trazi-100-stjuardesa-Sansa-za-posao-i-putovanje/lat/229332.html

Ocjene
Nema komentara.
Ovdje možete ostaviti komentar

Molimo Vas da minimalno 10 znakova napišete.
Koliko je 4 - 2
Novo
447 x pregledan
0 x sačuvan
Detalji o oglasu
Detalji ponuđivača
Preporučite naš portal