Sniženja
Tražite posao

Posao za novinare, multimedijalne kreativce, dizajnere, marketing stručnjake digitalnog doba iz cijele BiH

Naziv datoteke Tip datoteke

DEPO grupacija uskoro pokreće veliki multimedijalni projekat u okviru kojeg će biti i ambiciozna televizija infomativnog i zabavnog profila. Zbog toga traži i ambiciozne TV novinare, grafičke dizajnere, montažere, struačnjake za TV i digitalni marketing, te nudi suradnju blogerima, vlogerima, You Tuberima i drugim kreativcima digitalnog profila iz cijele BiH i regiona

DEPO grupacija trenutno se nalazi u fazi priprema za start nove informativno-zabavne TV stanice, koja će se emitirati putem kablovskih i IPTV operatera u BiH, ali i putem video streama, kao i vlastitog i partnerskih Video on Demand servisa.

Nova TV stanica imat će informativni i zabavni TV program i bit će fokusirana na podukciju domaćih TV ali multimedijalnih sadržaja svih profila.

Zbog svega ovoga DEPO grupacija raspisuje
JAVNI POZIV
za poslove u više medijskih oblasti, ali nudi i suradnju za digitalne kreativce svih profila

Traže se:
a) TV novinari (sa i bez radnog iskustva)
Potrebna znanja i vještine:  opća kultura i informiranost, pismenost i  izražavanje unutar jezika medija, vještine govora uz kvalitetnu dikciju i izgovor, tehničke vještine vladanjem novim tehnologijama (digitalni mediji i socijalne mreže, startna znanja u TV montaži i radu u drugim potrebnim programa), poznavanje engleskog i/ili drugih stranih jezika, te spremnost za rad u timu.

b) Grafički video dizajneri, montažeri,  TV i video snimatelji, kao i drugi profesionalci iz oblasti TV i digitalne produkcije.

c) Blogeri, Vlogeri, You Tuberi  i drugi kreativci digitalnog profila spremni za suradnju sa novom TV stanicom, ali i čitavom DEPO grupacijom (news formati, entertainment, film, muzika, sport i sve druge oblasti medijskog djelovanja u digitalnom okruženju).

d) Stručnjaci, ali i početnici u  oblasti TV i  digitalnog marketing.

U prijavi za posao ili suradnju za sve navedene oblasti treba dostaviti svoj CV, dosadašnje radove i reference, ideje za moguću suradnju, kao i motivacijsko pismo.

Napomena: 

Formalno obrazovanje jeste važan kriterij za izbor, ali nije eliminacijski niti presudan.

Konkurs je otvoren do 01. novembra 2017. godine.

Prijave slati na mail adresu: depozona@depo.ba

Kandidati koji zadovolje potrebne uvjete, bit će pozvani na razgovor.

Prijavite se odmah, jer DEPO već danas kreira i stvara medije i sadržaje za novi ritam života!

Više informacija: http://depo.ba

 

Izvor: Mreža za izgradnju mira

Ocjene
Nema komentara.
Ovdje možete ostaviti komentar

Molimo Vas da minimalno 10 znakova napišete.
Koliko je 4+5
Novo
124 x pregledan
0 x sačuvan
Detalji o oglasu
Detalji ponuđivača
Preporučite naš portal