Sniženja
Tražite posao

Konkurs za dopisnike online magazina Festival.ba

Naziv datoteke Tip datoteke

Ukoliko ste mladi, kreativni, pratite kulturne događaje i volite pisati, onda je ovo poziv za Vas. Online magazin Festival.ba traži mlade i kreativne novinare koji su zainteresovani za pisanje o kulturnim događajima i umjetnosti iz svoga grada. Ako želiš da postaneš dio tima, da stekneš praktično iskustvo, usvojiš znanje u tebi važnoj oblasti i upoznaš nove ljude iz svoje oblasti, prijavi se i piši tekstove za portal Festival.ba.

Za prijavu nije neophodno prethodno iskustvo, već isključivo entuzijazam, zainteresovanost za kontinuiranim usavršavanjem i naravno ljubav prema umjetnosti. Da biste se prijavili, neophodno je da pošaljete CV i jedan tekst o nekom događaju iz oblasti kulture na adresu redakcija@festival.ba najkasnije do 05. januara 2017. godine.

Online magazin Festival.ba je vodeći web  magazinu  u domenu  festivalske politike i kulture, a poklonike  umjetnosti  iz  čitave  BiH ali i regiona svakodnevno izvještavam o kulturno-umjetničkim događajima i aktivnostima. Možemo se pohvaliti i činjenicom da smo svojim web aktivnostima uspjeli napraviti jedinstvenu šemu razmjene podataka sa skoro svim značajnijim regionalnim kulturnim institucijama, festivalima ali i pojednicima-umjetnicima, od kojih dobijamo ekskluzivne informacije i vijesti te stvorili jedinstvenu bazu podataka o svim značajnijim festivalima i kulturnim aktivnostima u regiji.

Online magazin “Festival.ba” nastaje u Tuzli a tim koji upravlja ovim magazinom čine mladi i školovani ljudi iz oblasti muzike, drame, filma, likovnog stvaralaštva, audio-vizuelnih umjetnosti, žurnalistike te marketinga, menadžmenta i produkcije. Budi i ti dio ovog tim!

 

Izvor: Mreža za izgradnju mira

Ocjene
Nema komentara.
Ovdje možete ostaviti komentar

Molimo Vas da minimalno 10 znakova napišete.
Koliko je 7+3
Novo
458 x pregledan
0 x sačuvan
Detalji o oglasu
Detalji ponuđivača
Preporučite naš portal