Sniženja
Tražite posao

Ljetnji program stažiranja u Google kompaniji

Naziv datoteke Tip datoteke

Google kompanija poziva studente završne godine osnovnih studija sa akreditovanog američkog univerziteta da se prijave na Building Opportunities for Leadership and Development (BOLD) ljetnji program stažiranja u toj kompaniji na ljeto 2018. godine.

OBLAST:

ekonomija, finansije, zdravstvo, obrazovanje, nutricionizam, demografija, društvene nauke, antrpologija, sociologija, poljoprivreda, životna sredina, razvoj privatnog sektora i srodne oblasti

OPIS

BOLD program stažiranja je plaćena ljetnja praksa za studente završne godine osnovnih studija koji su zainteresovani za rad u oblasti tehnologije i puno radno vrijeme u Google-u. Budući stažisti će imati brojne odgovornosti i priliku da daju značajan doprinos timovima u kojima budu raspoređeni. U okviru programa, kandidati mogu raditi u nekom od sljedećih sektora:

– prodaja, usluge i podrška
– marketing i komunikacije
– administrativno osoblje
– Google tehnička podrška.

Pored angažmana, učesnici će se baviti uticajnim razvojnim programiranjem, pri čemu će izgraditi značajne odnose sa drugim pripravnicima i zaposlenima kroz niz ljetnih aktivnosti. Ovo uključuje mentorstvo, prilagođeno učenje i razvojno programiranje i priliku za stvaranje zajednice.

USLOVI

Konkurs je otvoren za studente završne godine osnovnih studija navedenih oblasti koji studiraju na nekom od univerziteta u SAD-u. Kvalifikovani kandidati imaju radnu dozvolu i mogu raditi 11 nedjelja koliko program traje, sa početkom u maju i junu 2018. godine.

Od kandidata se očekuje da imaju:
– analitičke vještine
– interpersonalne i organizacione vještine
– interesovanje za tehnološku industriju i Google biznis.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem. Prijavna procedura za pripravnički program se sastoji od dva koraka (na zvaničnom sajtu programa):
1) popunjavanje dopunskog obrasca za podatke
2) klik “APPLY” opcije kako bi kandidat poslao svoj rezime koristeći istu adresu e-pošte koja je navedena u dopunskom obrascu za podatke.
Prijavom za program će kandidati automatski biti razmotreni za navedene pozicije. Preference se mogu navesti u okviru dodatnog obrasca za informacije.

ROK ZA PRIJAVU:

12. novembar 2017. godine.

VIŠE INFORMACIJA

Google je američka multinacionalna korporacija specijalizovana za internet servise i proizvode koji uključuju internetske reklamne tehnologije, pretragu, internetsko skladištenje i softver, dok se veći dio profita ostvaruje preko AdWordsa.

Detaljnije:  Ljetnji program stažiranja u Google kompaniji

 

Izvor: Mreža za izgradnju mira

Ocjene
Nema komentara.
Ovdje možete ostaviti komentar

Molimo Vas da minimalno 10 znakova napišete.
Koliko sati ima u jednom Danu?
Novo
277 x pregledan
0 x sačuvan
Detalji o oglasu
Detalji ponuđivača
Preporučite naš portal