Sniženja
Tražite posao

Aktuelno - Vijesti

Potraga za Edinom Gačićem od danas je usmjerena ka Hercegovačko-neretvanskom i Srednjobosanskom kantonu

Kategorija: Vijesti , Objavljeno 12.02.2019

Edin Gačić, višestruki ubica, već sedam dana je u bjekstvu i to nakon što je prošli ponedjeljak ubio Sauda Sultanića u mjestu Podorašac kod Konjica te prije dva dana policajca Mahira Begića u mjestu Suhodol kod Tarčina.

Kategorija: Vijesti , Objavljeno 11.02.2019

Ministar unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona Nermin Kljajić održao je danas sastanak s prijevoznicima ovog kantona kako bi dogovorio prijevoz migranata iz USK, kojih ima blizu 4.000, u Sarajevo.

Kategorija: Vijesti , Objavljeno 08.02.2019

Cesta koja vodi od sarajevskog aerodroma prema gradu prethodnih dana je u potpunosti u znaku EYOF-a koji će početi za vikend.

Kategorija: Vijesti , Objavljeno 07.02.2019

Demokratska fronta (DF) će, nakon jučerašnjeg sastanka lidera stranaka okupljenih u Bosanskohercegovačkom bloku, razmatrati izlazak iz vlasti na nivou Kantona Sarajevo, potvrđeno je za Klix.ba.

Kategorija: Vijesti , Objavljeno 06.02.2019

Našu zemlju potresaju brojni sigurnosni problemi, a ubistvo u Mostaru kad je jedan maloljetnik automatskom puškom ubio drugog i jučerašnje ubistvo u Konjicu upravo ovu problematiku s pravom guraju u fokus interesovanja.

Kategorija: Vijesti , Objavljeno 05.02.2019

Izvođač radova na mostu srušenom na Ilidži usljed povećanja vodostaja rijeke Željeznice je Porobić d.o.o. iz Zavidovića

Kategorija: Vijesti , Objavljeno 04.02.2019

Iako su nam iz Ministarstva komunikacija i prometa BiH prije nekoliko dana potvrdili da se spajanje mosta na Savi kod Svilaja očekuje naredne sedmice, iz ovog ministarstva danas su saopćili da je spajanje dovedeno u pitanje

Kategorija: Vijesti , Objavljeno 01.02.2019

Hiljade ljudi širom svijeta burno je reagovalo i potpisalo peticiju za zabranu prodaje Nike Air Max 270 tena jer ih logo ovog modela podsjeća na riječ Allah napisanu arapskim pismom.

Kategorija: Vijesti , Objavljeno 31.01.2019

Članovi Predsjedništva BiH Milorad Dodik, Željko Komšić i Šefik Džaferović okončali su dvodnevnu posjetu Briselu tokom koje su se sastali s najvišim zvaničnicima EU.

Kategorija: Vijesti , Objavljeno 30.01.2019

Ekonomistica Vesna Butigan se odrekla otpremnine kada je 2015. godine otišla u penziju iz Javnog preduzeća Hrvatske telekomunikacije Eronet.

Kategorija: Vijesti , Objavljeno 29.01.2019

Stranci demokratske akcije (SDA) i Hrvatskoj demokratskoj zajednici (HDZ) nisu potrebni ni Bosanskohercegovački blok, a ni Savez za bolju budućnost (SBB) da bi formirali vlast u Federaciji BiH.

Kategorija: Vijesti , Objavljeno 28.01.2019

Pripadnici Federalne uprave policije (FUP) po nalogu Tužilaštva Unsko-sanskog kantona od jutros pretresaju prostorije Doma zdravlja Bihać, saznaje Klix.ba.

Kategorija: Vijesti , Objavljeno 25.01.2019

Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović kazao je na današnjoj konferenciji za medije kako Republika Srpska nije samo srpski, već i bošnjački i hrvatski entitet, kao i entitet svih ostalih građana

Kategorija: Vijesti , Objavljeno 24.01.2019

Zastupnici u Skupštini Kantona Sarajevo danas raspravljaju o usvajanju zakona o plaćama i naknadama koji predviđa ukidanje mjesečnog paušala od 560 KM zastupnicima, koji su dobijali pored plaće.

Kategorija: Vijesti , Objavljeno 23.01.2019
Prijava

Prijavi se

Za svakog korisnika odgovarajući paket!

Odmah se prijavite i pratite porast vaših primanja!

Preporučite naš sajt