Sniženja
Tražite posao

Uručeni ključevi dva Renault Kadjara dobitnicima u nagradnoj igri Konzuma i Mercatora

07.06.2022 - Admin5

Dragica Buljeta iz Žepča i Milan Davidović iz Foče su imali najviše sreće u velikoj nagradnoj igri "U Mercatoru ili Konzumu kupuj, sa novim Kadjarom kući otputuj!".

Među više od 100.000 pristiglih aplikacija upravo oni osvojili dva fantastična automobila Renault Kadjar. Dragica je na dan javnog izvlačenja dobitnika zaboravila mobitel i otišla na posao, te nije mogla ni pomisliti koju vijest krije niz propuštenih poziva koje je po povraku kući zatekla na telefonu. S nevjericom je primila informaciju da je imala toliko sreće da osvoji novi automobil, baš kao i Milan koji nije mogao povjerovati da je sa samo 19 godina postao vlasnik novog Renault Kadjara, koji mu je donio račun sa namirnicama za pripremu prvomajskog roštilja.

Ključeve osvojenih automobila dobitnicima su uručili Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketing Konzuma i Mercatora te predstavnici kompanije Guma M, zastupnika Renault vozila i parnera u realizaciji nagradne igre.

"Zadovoljstvo mi je da već godinama unazad usrećujemo naše kupce zaista vrijednim nagradama, te im se na taj način želimo zahvaliti za lojalnosti i učiniti da im se kupovina u Konzumu i Mercatoru dodatno isplati. Sretan sam jer nastavljamo sa nagrađivanjem i dalje, te mogu otkriti da već u narednim danima počinjemo novu nagradnu igru putem koje ćemo najsretnije kupce proizvoda sa oznakom Moji brendovi nagraditi sa 10 atraktivnih putovanja za dvoje u Dubai, kao i drugim vrijednim nagradama. Našim sretnim dobitnicima automobila Renault Kadjar želim mnogo lijepih uspomena na destinacijama na koje će stići u svom novom vozilu. Ujedno koristim priliku svima kupcima se zahvaliti na učešću, te ih pozivam da ne odustaju te da nam se pridruže u novoj nagradnoj igri koja uskoro počinje u Konzum i Mercator prodavnicama", izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketing Konzuma i Mercatora.

"Guma M kao generalni zastupnik za Renault, Nissan i Dacia vozila za područje BiH želi čestitati svim kupcima koji su sudjelovali u nagradnoj igri, a pogotovo našim sretnim dobitnicima vozila Renault Kadjar. Ova dva ljepotana krasila su centre nekoliko mjeseci i vjerujemo da su otišli u prave ruke i da će sretni dobitnici uživati u svakom trenutku. Svim ostalim učesnicima također želimo poželjeti sve najbolje i više sreće drugi put, također ih pozivamo da se uvjere u kvalitet naše ponude u poslovnicama Guma M", izjavio je Miro Sesar, direktor poslovnice Guma M u Sarajevu.

Nagradna igra "U Mercatoru ili Konzumu kupuj, sa novim Kadjarom kući otputuj!" trajala je od 28.03. do 22.05. Osim dva automobila Renault Kadjar, nagradni fond je obuhvatao 5x Sony LED TV, 5x HP laptop, 5x Xiaomi električni romobil, 5x Samsung mobitel, te po 10 poklon kupovina u Konzumu i Mercatoru u iznosima 100KM, 200KM i 300KM.

Četiri godine su prošle otkako je predstavljen iPad mini 4, a kompanija Apple je konačno blizu predstavljanja nasljednika.

Kategorija: Scitech , Objavljeno 12.02.2019

Prilikom putovanja u Italiju većina putnika odlučuje se za poznate gradove poput Rima, Venecije i Firence.

Kategorija: Lifestyle , Objavljeno 12.02.2019

George Clooney se oglasio u vezi s Meghan Markle i njenim statusom u medijima. Glumac je njenu situaciju poredio sa situacijom u kojoj je bila princeza Diana te je kazao kako mediji previše pritišću vojvotkinju od Sussexa.

Kategorija: Magazin , Objavljeno 12.02.2019

Selektor reprezentacije BiH Robert Prosinečki u razgovoru za hrvatske medije otkrio je da se osjeća puno bolje nakon operacije koju je krajem novembra prošle godine imao u Sarajevu te da s nestrpljenjem očekuje prve kvalifikacione utakmice.

Kategorija: Sport , Objavljeno 12.02.2019

Građani Bosne i Hercegovine smatraju kako zapošljavanje u državnim preduzećima ovisi o stranačkim vezama, a ne o profesionalnim kvalifikacijama, navodi Svjetska banka u prezentaciji posvećenoj stanju bh. ekonomije i javne uprave.

Kategorija: Biznis , Objavljeno 12.02.2019

Potraga za Edinom Gačićem od danas je usmjerena ka Hercegovačko-neretvanskom i Srednjobosanskom kantonu

Kategorija: Vijesti , Objavljeno 12.02.2019

Naučnici koji žele locirati olupinu broda Endurance na kojem je bio britanski istraživač sir Ernest Shackleton stigli su na posljednju poznatu lokaciju broda.

Kategorija: Scitech , Objavljeno 11.02.2019

U vezi ali i u braku pokazivanje ljubavi partneru je iznimno važno. No ono što je također bitno jeste izraziti to riječima. Ako želite imati zdrav odnos sa partnerom počnite da koristite ove fraze.

Kategorija: Lifestyle , Objavljeno 11.02.2019

Holivudski glumac Richard Gere postao je otac po drugi put samo nekoliko mjeseci prije svog 70. rođendana. Vijest da je Gere dobio sina sa svojom suprugom 36-godišnjom Alejandrom Silvom objavio je španski časopis Hola.

Kategorija: Magazin , Objavljeno 11.02.2019

Cristiano Ronaldo se našao licem u lice s navijačem tokom jučerašnje Juventusove pobjede rezultatom 3:0 kod Sassuola. Navijač je uletio u teren i ispred njega izveo poznatu proslavu gola Portugalca.

Kategorija: Sport , Objavljeno 11.02.2019

Povećan broj investitora uzrokovao je nedostatak radnika u Sloveniji, pa u pojedinim sektorima nude novčane nagrade onima koji dovedu novu radnu snagu.

Kategorija: Biznis , Objavljeno 11.02.2019

Edin Gačić, višestruki ubica, već sedam dana je u bjekstvu i to nakon što je prošli ponedjeljak ubio Sauda Sultanića u mjestu Podorašac kod Konjica te prije dva dana policajca Mahira Begića u mjestu Suhodol kod Tarčina.

Kategorija: Vijesti , Objavljeno 11.02.2019

Kineska kompanija Vivo je najavila da će njen predstojeći smartphone Vivo 15 Pro imati pop-up selfie kameru od 32 megapiksela.

Kategorija: Scitech , Objavljeno 08.02.2019

Kompanija Royal Caribbean traži osobu kojoj će platiti 6.000 funti kako bi putovala svijetom i obavljala funkciju "globalnog lovca na iskustva".

Kategorija: Lifestyle , Objavljeno 08.02.2019
Prijava

Prijavi se

Za svakog korisnika odgovarajući paket!

Odmah se prijavite i pratite porast vaših primanja!

Preporučite naš sajt