Sniženja
Tražite posao

Royal Caribbean nudi 6.000 funti osobi koja će putovati svijetom tri sedmice

08.02.2019 - Admin5

Kompanija Royal Caribbean traži osobu kojoj će platiti 6.000 funti kako bi putovala svijetom i obavljala funkciju "globalnog lovca na iskustva".
Royal Caribbean poziva sve zainteresovane da se prijave za posao istraživača obala te obećava da će svi troškovi tokom trosedmičnog putovanja svijetom biti plaćeni.

Onaj ko dobije posao posjetit će Japan, Aljasku, Evropu i Bliski istok, ali i novi ekskluzivni karipski otok CocoCay.

Sve što je potrebno raditi tokom radnog vremena je bilježiti iskustva na Instagramu. 

Kandidati se bore za priliku da istražuju navjerovatne obale nekih od najljepših destinacija širom svijeta. Onaj ko dobije posao zarađivat će 2.000 funti sedmično, odnosno 6.000 funti ukupno.

Sretni kandidat će biti pomoćnik šefu Royal Caribbeanovog profila na Instagramu Russu Francisu koji je zaposlen od 2016. godine. Kandidati moraju imati validan pasoš i biti stariji od 21 godine.

"Tražimo ovisnika o adrenalinu koji nije samo gladan avanture, nego ima i jedinstvenu mogućnost da zabilježi trenutak i ispriča priču u jednostavnom postu na društvenoj mreži", saopćeno je iz kompanije Royal Caribbean.

 

 

 

IZVOR:

klix.ba

Ni zagarantovani osnovni dohodak od 560 eura nije podstakao nezaposlene Fince da traže posao.

Kategorija: Magazin , Objavljeno 08.02.2019

Dolores Aveiro, 64-godišnja majka jednog od najboljih nogometaša svijeta Cristiana Ronalda, otkrila je da se ponovo bori s rakom dojke.

Kategorija: Sport , Objavljeno 08.02.2019

Solana d.d. Tuzla u koordinaciji sa AS Holding-om i Tehnološkim fakultetom Univerziteta u Tuzli je 7. februara godine uspješno realizovala Treću stručnu konferenciju sa internacionalnim učešćem pod nazivom "So, jod i zdravlje“.

Kategorija: Biznis , Objavljeno 08.02.2019

Ministar unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona Nermin Kljajić održao je danas sastanak s prijevoznicima ovog kantona kako bi dogovorio prijevoz migranata iz USK, kojih ima blizu 4.000, u Sarajevo.

Kategorija: Vijesti , Objavljeno 08.02.2019

Facebook, kojeg je Mark Zuckerberg stvorio u februaru 2004. godine u studentskoj spavaonici u Harvardu, slavi 15. godišnjicu dominirajući društvenim medija i sa 2,3 milijarde korisnika

Kategorija: Scitech , Objavljeno 07.02.2019

Ukoliko želite da dojenje djeteta ide glatko i da zdravlje vaše bebe napreduje, možda biste trebali zamoliti medicinske sestre da odgode prvo kupanje vašeg novorođenčeta, pokazuju nova istraživanja.

Kategorija: Lifestyle , Objavljeno 07.02.2019

Uganda je predstavila svoju novu turističku strategiju koja će se usredotočiti na promoviranje "prirodno obdarenih žena" te zemlje, prenose mediji.

Kategorija: Magazin , Objavljeno 07.02.2019

Na najnovijoj listi najboljih svjetskih reprezentacija koja je objavljena danas reprezentacija Bosne i Hercegovine se nalazi na 35. mjestu sa 1.472 boda, što je za jednu poziciju lošije u odnosu na prošli mjesec.

Kategorija: Sport , Objavljeno 07.02.2019

Općina Stari Grad i Udruženje inžinjera na globalnom nivou za BiH pozivaju studente svih fakulteta Univerziteta u Sarajevu da se uključe u projekt "Modern Renewables – Brighter Future"

Kategorija: Biznis , Objavljeno 07.02.2019

Cesta koja vodi od sarajevskog aerodroma prema gradu prethodnih dana je u potpunosti u znaku EYOF-a koji će početi za vikend.

Kategorija: Vijesti , Objavljeno 07.02.2019

Samsung će uskoro osvježiti svoju ponudu nosivih uređaja, kao i svoju porodicu smartphonea Galaxy S.

Kategorija: Scitech , Objavljeno 06.02.2019

Prva asocijacija mnogih na gubljenje kilograma je uglavnom uvijek teretana, ali činjenica je da i plivanje ima brojne benefite te da se može koristiti u svrhu mršanja.

Kategorija: Lifestyle , Objavljeno 06.02.2019

Holivudska zvijezda Angelina Jolie trenutno je u posjeti Bangladešu u ulozi specijalne izaslanice visokog povjerenika UN-a za izbjeglice, prenosi Sky News.

Kategorija: Magazin , Objavljeno 06.02.2019

Sada već bivši nogometaš mostarskog Veleža, Mustafa Mujezinović, novi je fudbaler Željezničara s kojim je potpisao dvoipogodišnji ugovor.

Kategorija: Sport , Objavljeno 06.02.2019
Prijava

Prijavi se

Za svakog korisnika odgovarajući paket!

Odmah se prijavite i pratite porast vaših primanja!

Preporučite naš sajt