Sniženja
Tražite posao

Novi mobitel kompanije Vivo će imati pop-up selfie kameru od 32 megapiksela

08.02.2019 - Admin5

Kineska kompanija Vivo je najavila da će njen predstojeći smartphone Vivo 15 Pro imati pop-up selfie kameru od 32 megapiksela.
Smartphone će biti drugi pokušaj kompanije Vivo da popularizira pop-up prednju kameru te će biti zvanično predstavljen 20. februara prije Mobile World Congressa u Barceloni u Španiji.

Detalja o smartphoneu je još uvijek malo, ali se zna da će pomenuta pop-up selfie kamera biti znatno poboljšana. Vivo je koncept Nex S s ovim rješenjem predstavio prošle godine. Iako je koncept kamere koja se izvlači iz kućišta smartphonea interesantan, činjenica da se radilo o kameri od 8 megapiksela je bila nedostatak. Međutim, kamera od 32 megapiksela na uređaju Vivo 15 Pro bi trebala predstavljati bolji test koncepta pop-up kamere.

Vivo je potvrdio i da će V15 Pro koristiti senzor za otisak prsta integrisan u ekran. Kompanija je imala istu tehnologiju i u slučaju koncepta Nex S. 

Cijena zasad nije poznata, a očekuje se da će Vivo na MWC-u predstaviti potpuno stakleni uređaj bez ijednog porta.

 

 

 

IZVOR:

klix.ba

Kompanija Royal Caribbean traži osobu kojoj će platiti 6.000 funti kako bi putovala svijetom i obavljala funkciju "globalnog lovca na iskustva".

Kategorija: Lifestyle , Objavljeno 08.02.2019

Ni zagarantovani osnovni dohodak od 560 eura nije podstakao nezaposlene Fince da traže posao.

Kategorija: Magazin , Objavljeno 08.02.2019

Dolores Aveiro, 64-godišnja majka jednog od najboljih nogometaša svijeta Cristiana Ronalda, otkrila je da se ponovo bori s rakom dojke.

Kategorija: Sport , Objavljeno 08.02.2019

Solana d.d. Tuzla u koordinaciji sa AS Holding-om i Tehnološkim fakultetom Univerziteta u Tuzli je 7. februara godine uspješno realizovala Treću stručnu konferenciju sa internacionalnim učešćem pod nazivom "So, jod i zdravlje“.

Kategorija: Biznis , Objavljeno 08.02.2019

Ministar unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona Nermin Kljajić održao je danas sastanak s prijevoznicima ovog kantona kako bi dogovorio prijevoz migranata iz USK, kojih ima blizu 4.000, u Sarajevo.

Kategorija: Vijesti , Objavljeno 08.02.2019

Facebook, kojeg je Mark Zuckerberg stvorio u februaru 2004. godine u studentskoj spavaonici u Harvardu, slavi 15. godišnjicu dominirajući društvenim medija i sa 2,3 milijarde korisnika

Kategorija: Scitech , Objavljeno 07.02.2019

Ukoliko želite da dojenje djeteta ide glatko i da zdravlje vaše bebe napreduje, možda biste trebali zamoliti medicinske sestre da odgode prvo kupanje vašeg novorođenčeta, pokazuju nova istraživanja.

Kategorija: Lifestyle , Objavljeno 07.02.2019

Uganda je predstavila svoju novu turističku strategiju koja će se usredotočiti na promoviranje "prirodno obdarenih žena" te zemlje, prenose mediji.

Kategorija: Magazin , Objavljeno 07.02.2019

Na najnovijoj listi najboljih svjetskih reprezentacija koja je objavljena danas reprezentacija Bosne i Hercegovine se nalazi na 35. mjestu sa 1.472 boda, što je za jednu poziciju lošije u odnosu na prošli mjesec.

Kategorija: Sport , Objavljeno 07.02.2019

Općina Stari Grad i Udruženje inžinjera na globalnom nivou za BiH pozivaju studente svih fakulteta Univerziteta u Sarajevu da se uključe u projekt "Modern Renewables – Brighter Future"

Kategorija: Biznis , Objavljeno 07.02.2019

Cesta koja vodi od sarajevskog aerodroma prema gradu prethodnih dana je u potpunosti u znaku EYOF-a koji će početi za vikend.

Kategorija: Vijesti , Objavljeno 07.02.2019

Samsung će uskoro osvježiti svoju ponudu nosivih uređaja, kao i svoju porodicu smartphonea Galaxy S.

Kategorija: Scitech , Objavljeno 06.02.2019

Prva asocijacija mnogih na gubljenje kilograma je uglavnom uvijek teretana, ali činjenica je da i plivanje ima brojne benefite te da se može koristiti u svrhu mršanja.

Kategorija: Lifestyle , Objavljeno 06.02.2019

Holivudska zvijezda Angelina Jolie trenutno je u posjeti Bangladešu u ulozi specijalne izaslanice visokog povjerenika UN-a za izbjeglice, prenosi Sky News.

Kategorija: Magazin , Objavljeno 06.02.2019
Prijava

Prijavi se

Za svakog korisnika odgovarajući paket!

Odmah se prijavite i pratite porast vaših primanja!

Preporučite naš sajt